• Uk Education.ro - Pentru Succes!

NCC - logo

NCC Education (www.nccedu.com) este o institutie academica, acreditata oficial in plan operational guvernamental in Marea Britanie, care se dovedeste lider în promovarea educatiei superioare britanice, printr-o retea globala de Centre Partenere Acreditate (Accredited Partner Centres). Absolventii pot deveni competitivi prin studiul in limba engleza a stiintei avansate din marile universitati din Marea Britanie, oriunde si oricand, inclusiv la Bucuresti în Romania, beneficiind de flexibilitate, calitate și taxe de școlarizare atractive. Absolvenții primesc de la Universitățile britanice diplome, recunoscute pe plan mondial pentru invatamant superior, calificari si competente de exceptie.

In prezent, NCC Education are o larga retea de Centre Partenere Acreditate (Accredited Partner Centres) in peste 50 de tari, sediul central fiind la Manchester, la care se adauga alte 3 Oficii internationale regionale (Beijing, Kuala Lumpur si Cape Town).

NCC Education este acreditata de Qualifications and Curriculum Authority (QCA), respectiv de Ofqual, si recunoscuta de Department for Business, Innovation and Skills (DBIS) in Marea Britanie.

The Register of Regulated Qualifications

 

Organisation

Recognition Number: RN5155

Organisation Name: NCC Education

Legal Name: NCC Education

Acronym: NCC Education

Email Address: info@nccedu.com

Website: http://www.nccedu.com/

Fees Price List Url

Status: Recognised

Recognised  Date 01-Apr-2010

Withdrawal Date Head Office, The Towers, Towers Business Park, M20 2EZ

Plan of Provision

QCF Unit Submitter: Yes

QCF RoC Submitter: Yes

QCF: Yes

NQF: Yes

Component Awarding Body: No

In prezent, atractivitatea principala manifestata în randul candidatilor este pentru specializarile care se refera la Business, IT, Management, Limba engleza.

Traseul curricular/ Rutele de progres asigurate studenților (Levels) se bazează pe faptul că NCC Education are parteneriate incheiate cu aproape 50 de universitati de prestigiu din Marea Britanie, din Australia, SUA și Canada si altele din intreaga lume, care asigura accesul studentilor la programele lor de studiu de la nivel absolvit la nivel superior, pana la Doctorat.

Pentru prima oară în mediul universitar românesc funcționează Programe de studiu superior în limba engleză, derulate de Universități britanice la Universitatea Bioterra din București, în formulă metodologică, cu planuri de învățământ, programe analitice,  mod de desfășurare a cursurilor, seminariilor, laboratoarelor, aplicațiilor, cu nivel de exigență și calitate de excepție, evaluare și examinare absolut identice cu cele din Anglia, din învățământul superior britanic.

Universitatea Bioterra din București a fost aleasă, începând cu anul universitar 2015-2016, în procesul de Acreditare instituțională, după regulile oficiale, guvernamentale britanice în domeniul educației superioare, spre a înființa Centre Acreditate de derulare a studiilor superioare, a universităților englezești pe teritoriul României.

În lunile iunie-iulie 2015 delegația având în componență membri oficiali ai Comisiei de Acreditare din Marea Britanie, de la NCC Education și experți de la universități britanice de prestigiu, au efectuat vizite de evaluare la Universitatea Bioterra în București și în centrele proprii din țară.

Toate criteriile, standardele, indicatorii de performanță, domeniile de calitate a educației, infrastructura, capacitatea instituțională și managerială la Universitatea Bioterra au fost constatate ca îndeplinite la niveluri maxime, în termerni comparabili cu universități din Marea Britanie, fiind asigurate condiții de desfășurare a unui învățământ superior performant European.

În urma procesului de evaluare externă internațională, începând cu anul 2015, Universitatea Bioterra din București a devenit Centru Partener Acreditat de NCC Education (3 Certificates ID:UNI042/0715/14 July 2015; 1 Certificate ID:UNI042/0815/ 3 August 2015).

Descarca  AICI  brosura cu informatiile complete despre NCC Education  din Marea Britanie, Centrul Partener Acreditat in Romania – la Universitatea Bioterra, programele de studii, facilitati, tipuri de cursuri, dicipline, credite, taxe de studiu si informati despre admitere.